Felhasználási Feltételek

Az aktív webtartalmakon (továbbiakban: Oldalak) található egyes tartalmak megtekintése és a NAV Online Rendszerben tárolt adatok lekérdezése díjmentes, használata regisztrációt nem igényel.

A szolgáltatás használat során megadott, vagy feltöltött azonosító és számlaadatokat az oldal semmilyen formában nem tárolja.

A VS Fejlesztési Stúdió Kft. mint az Oldalak tulajdonosa és üzemeltetője érdekei szerint megváltoztathat bármilyen információt, dátumot, megjelenési formát és felületet. Szabadon módosíthatja az Oldalak látogatásának, vagy módjának szabályait, előzetes értesítési és tájékoztatási kötelezettség nélkül.

Az Oldalakon található anyagok, információk, képi és grafikai objektumok a VS Fejlesztési Stúdió Kft. tulajdonát képezik és szerzőjogi védelem alatt állnak. Látogató semmilyen módon sem jogosult azokat módosítani, lemásolni, újra előállítani, illetve kereskedelmi céllal felhasználni. E feltételek bármilyen megszegése azonnali és automatikus jogi lépéseket eredményez.

A VS Fejlesztési Stúdió Kft. nem felelős semmilyen közvetlen, vagy közvetett (következményi) kárért, amely az Oldalakon történő keresés, böngészés, vagy használat miatt következett be, egyebeket nem kizárva az alábbiakban felsorolt okokban:

Látogató kizárólagos felelőssége felmérni és gondoskodni számítógépe megfelelő védelméről. Egyedül Látogató felelős az Oldalakhoz való kapcsolódásért és használatáért. A VS Fejlesztési Stúdió Kft. nem vonható felelősségre semmilyen esetben bármilyen bekövetkezett kárral kapcsolatosan.

A VS Fejlesztési Stúdió Kft. minden tőle telhetőt megtesz, hogy az Oldalakon megjelenő információk pontosak és naprakészek legyenek, de nem vállal semmilyen felelősséget azok pontosságáért és helyességért. A VS Fejlesztési Stúdió Kft. elhárít minden felelősséget vagy kötelezettséget a tartalomban, adatokban előforduló elírásokért, vagy egyéb hibákért.

Az adatvédelemmel kapcsolatos észrevételeiket az adatvedelem@visionsoft.hu címen tehetik meg.

A VisionSoft cégcsoportról, valamint az OCTOPUS 8 ERP Vállalatirányítási Rendszer felépítéséről további részletes információkat talál a visionsoft.hu oldalon.