Impresszum

Az ervenyeseszamla.hu internetes oldal a NAV Online Számla 3.0 adatszolgáltatás során beküdött számlák adatainak egyszerű és gyors lekérdezésére szolgál. Az oldal ezen felül lehetőséget biztosít a hash azonosítóval ellátott és a NAV Online 3.0 adatszolgáltatásnak megfelelő elektronikus számlák ellenőrzésére is. További információkat és összefoglalót a jogszabályi háttérről itt olvashat.

Az aktív webtartalmakon (továbbiakban: Oldalak) található egyes tartalmak megtekintése és a NAV Online Rendszerben tárolt adatok lekérdezése díjmentes, használata regisztrációt nem igényel.

A szolgáltatás használat során megadott, vagy feltöltött azonosító és számlaadatokat az oldal semmilyen formában nem tárolja.

Az ervenyeseszamla.hu internetes oldal és az Oldalak használatával Látogató fenntartások nélkül elfogadja a VS Fejlesztési Stúdió Kft. által támasztott alábbi Felhasználási Feltételeket.

A VisionSoft cégcsoportról, valamint az OCTOPUS 8 ERP Vállalatirányítási Rendszer felépítéséről további részletes információkat talál a visionsoft.hu oldalon.